[взломанный сайт]
[взломанный сайт]

Киевские Мамочки и не только - форум для мам, настоящих и будущих родителей

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Киевские Мамочки и не только - форум для мам, настоящих и будущих родителей » Ваши права » Биометрические паспорта деткам с рождения!

Биометрические паспорта деткам с рождения!

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Здравствуйте!
В Украине будут выдавать биометрические паспорта деткам с рождения .
Я очень переживаю за своего малыша и не знаю как правильно поступить, ведь биометрические паспорта начнут выдавать нашим деткам уже с января 2015 года.
Я не понимаю, для чего отцифровывать лицо новорожденного ребенка, если оно изменяется каждые 2 месяцы, вместо имя присваивать какой-то номер и все данные вводят в чип на id- карте.
Кому это интересно смотрите ниже этот закон http://s44.radikal.ru/i104/1110/32/32df3f2b2063.gif
Стаття 21.ЗАКОНу УКРАЇНИ Про единий державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус
Паспорт громадянина України

1. Паспорт громадянина України є документом, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України на території України.

2. Кожен громадянин України незалежно від віку зобов'язаний отримати паспорт громадянина України у порядку, визначеному цим Законом.

3. Паспорт громадянина України оформляється всім особам, починаючи від народження та незалежно від віку, на кожні 10 років.

4. Паспорт громадянина України виготовляється у формі картки, що містить безконтактний електронний носій.

5. Оформлення і видача паспорта громадянина України здійснюються розпорядником Реєстру.

6. Паспорт громадянина України видається не пізніше ніж через 30 календарних днів з дня оформлення заяви-анкети на його отримання або не пізніше ніж через 10 робочих днів з дня оформлення заяви-анкети на його термінове отримання.

7. До паспорта громадянина України вноситься така інформація:

1) назва держави;

2) назва документа;

3) ім'я особи;

4) стать;

5) громадянство;

6) дата народження;

7) унікальний номер запису в Реєстрі;

8) номер документа;

9) дата закінчення строку дії документа;

10) дата видачі документа;

11) уповноважений суб'єкт, що видав документ (код);

12) місце народження;

13) відцифрований образ обличчя особи;

14) відцифрований підпис особи.

8. Паспорт громадянина України містить напис українською мовою "Паспорт громадянина України є власністю України".

9. До паспорта громадянина України за письмовим клопотанням заявника, а стосовно осіб, які не досягли шістнадцятирічного віку, - їхніх батьків (усиновлювачів), опікунів, піклувальників або інших представників може бути внесена також додаткова змінна інформація, передбачена цим Законом.

0

2

Наш народ до всього звикне.

0

3

Це точно.

0

4

Новий вид клейма та ідентифікації

0

5

Кстати узнавала в центре планирования http://registr-eco.ru/ ближайшее время такого не планируют, да и это просто слух.

0

6

Да уж переполошили всех с такой статьей

0

Вы здесь » Киевские Мамочки и не только - форум для мам, настоящих и будущих родителей » Ваши права » Биометрические паспорта деткам с рождения!