Дівчатка мої дорогенькі, я Вам так вдячна за привітання і весняний настрій який ви наряду з моїми близькими і друзями створили для мене в цей день!
Хочеться кожному із вас щось сказати від серця)))
Катруся, дякую за створення теми і за чудові слова! Я дуже рада що знайома з тобою,ціную твоє ставлення- я відчуваю тебе-і вболіваю за всю твою чудову сімю)))і не перестаю любуватися нею))) Вітаю твою маленьку красуню з тим що вона вже першокласниця!Ми ні секундочки не сумнівалися!
Лапуля, дякую за привітання! Ти як завжди на висоті-крута в ораторському мистецтві)))і у тому як ти відчуваєш людей. Люблю цілую, тримаю кулачки за здоровя твоєї сімї! Вдячна за дзвіночок і сподіваюсь на скору зустріч!
Лалінчик,дякую за дзвіночок!не дочекаюсь наших веселих і змістовних зустрічей у реалі!Скучила)))
Іннуся, завжди зігріваюсь твоєю душевністю і добротою, турботою і небайдужістю!Обнімаю і ціную!
Натусік, дякую! Уважнішої і позитивнішої матусі я не зустрічала, ти натхненна у всьому що ти робиш- чи то творчість чи материнство, чи увага до оточуючих, дуже рада що ти є в нашому оточенні)))
Зірочка, Діаночка, дуже дякую за привітання! за стільки років що ми знайомі, я ніколи не відчувала що ти за сотні кілометрів від нас, ти настільки своя і близька, най-най-най у всьому!бережи себе,ми за тебе дуже щасливі!