[взломанный сайт]
[взломанный сайт]

Киевские Мамочки и не только - форум для мам, настоящих и будущих родителей

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Зайве волосся на обличчі.

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Дівчата, чи хтось стикався з такою проблемою як зайве волосся на обличчі. Як це можна вирішити? До кого звертатись?

0

2

Здравствуйте. Такую пробелему можно решить. Я работаю косметологом в салоне. Есть замечательная процедура - лазерная и фотоэпиляция. Конечно, это длительный период времени, но результаты положительные. Процедура безболезненная, проводится 1 раз в 4-6 недель. Для того, чтобы полностью и навсегда убрать волосы  надо 10-15 процедур. Конечно же перед процедурой выясняю причину такой проблемы, состояние вашего здоровья на данный момент (процедура серьезная, поэтому есть некоторые противопоказания). Можете обращаться, буду рада помочь. Моя электронка jul80@ukr.net

0

3

Боротись з небажаним волоссям можна по-різному

Якщо причина лише косметологічна, то можна починати позбавлятись. Відомо кілька способів видалення небажаного волосся:

Електроліз
- видалення волосся за допомогою струму, що коштує досить дорого і викликає болісні відчуття
    Епіляція - це спосіб, при якому видаляється волосина та волосяна цибулина, після чогоЯк боротись з волоссям на обличчі? волосся майже не виростає
    При депіляції знищується волосина, але не її цибулина, тому волосся виростає знову.
    Спеціальні прилади, що видаляють волосся біля самого кореня - коштують не дорого і процес проходить майже безболісно.
    Вищипування - це, звісно, найдешевший спосіб, але дуже болісний і неприємний.

Не будемо забувати і про чоловіків. Бритва бритвою, але їм також хочеться, щоб гоління була максимально приємним та без подальшого подразнення. Звісно, раз і назавжди позбавитись від бороди і вусів їх навряд чи вдасться. Але зробити гоління більш приємним не так вже й складно.

0

4

Юсик написал(а):

лазерная и фотоэпиляция. Конечно, это длительный период времени, но результаты положительные. Процедура безболезненная

лазерка - это класс! но я бы не сказала, что процедура безболезнена.

0